“SponsorKliks,                                                                    

Actueel

Herdenkingsconcert Kunst en Vriendschap

04-05-2017 19:00

Donderdag 4 mei verzorgt de harmonie van Kunst en Vriendschap Maurik onder leiding van dirigent Arjan Gaasbeek, een herdenkingsconcert in de Nederlands Hervormde Kerk in Maurik.

Het concert begint om 19.00 uur en gaat vooraf aan de herdenkingsbijeenkomst van Comité Herdenking 4 mei Maurik, die om 19.30 uur begint. U kunt luisteren naar Hymn to the Fallen van John Williams, Momentum van Thomas Doss en Joséphine uit Emperor van Thierry Deleruyelle.

Uitvoering Kunst en Vriendschap

11-03-2017 19:30

Zaterdag 11 maart geeft Kunst en Vriendschap haar jaarlijkse uitvoering. In dorpshuis 't Klokhuis geven majorettes, harmonie en slagwerkgroep weer een optreden. Het belooft een avond te worden met mooie muziek en ook veel om naar te kijken. Het leerlingenorkest treedt op olv Jooske van Andel. De harmonie laat diverse stukken horen olv Arjan Gaasbeek. Hier komen o.a. The Emperor, Tanz der Vampire en de mars Kiniszi langs. Als solist op altsax zal Mike van Gils het stuk Oodles of Noodles spelen. De slagwerkgroep speelt samen met Zoelen olv Vincent Knaven. Tijdens de pauze worden lootjes verkocht voor de aanschaf van o.a. instrumenten en muziek. Dit alles begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk.

Onderdelen 13 - 14 van 68
<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>

 Welkom bij de Club van 100 voor Bedrijven 

 

    
Pannenkoekenhuis De Waterspiegel
Pannekoekhuis De Waterspiegel Maurik