Kunst waar muziek in zit..... Vriendschap verbindt

Actueel

Uitvoering Kunst en Vriendschap

11-03-2017 19:30

Zaterdag 11 maart geeft Kunst en Vriendschap haar jaarlijkse uitvoering. In dorpshuis 't Klokhuis geven majorettes, harmonie en slagwerkgroep weer een optreden. Het belooft een avond te worden met mooie muziek en ook veel om naar te kijken. Het leerlingenorkest treedt op olv Jooske van Andel. De harmonie laat diverse stukken horen olv Arjan Gaasbeek. Hier komen o.a. The Emperor, Tanz der Vampire en de mars Kiniszi langs. Als solist op altsax zal Mike van Gils het stuk Oodles of Noodles spelen. De slagwerkgroep speelt samen met Zoelen olv Vincent Knaven. Tijdens de pauze worden lootjes verkocht voor de aanschaf van o.a. instrumenten en muziek. Dit alles begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk.

Jooske 2e op Prinses Chistina Concours Groningen 2017

05-02-2017 20:55

Uitslag Prinses Christina Concours Groningen 2017

Ruim 60 jonge muzikanten deden afgelopen weekend mee aan de selecties van het Prinses Christina Concours Noord in Groningen. De jury koos uiteindelijk zeven finalisten. Zij mochten op zondag 5 februari optreden tijdens de finale in de Kleine Zaal van De Oosterpoort. Na afloop werden de prijzen uitgereikt door de heer P. de Rook, wethouder o.a. Cultuur in de gemeente Groningen.

CATEGORIE 3 (12 t/m 19 jaar en student aan een vakopleiding van een conservatorium)

2e prijs: Jooske van Andel, klarinet (19 jaar, Groningen)
– Concertprijs: Twee toegangskaarten voor vier concerten naar keuze van het Noord Nederlands Orkest in het seizoen 2017 -2018, aangeboden door dit orkest.
– Concertprijs Groningse Muziekvereniging: Een optreden tijdens een concert van de Groningse Muziekvereniging in de Kleine Zaal van De Oosterpoort in Groningen.

Discokids

04-02-2017 00:00

Hallo allemaal,

Op 18 februari geeft de jeugd van Kunst en Vriendschap een speciaal concert. We doen namelijk mee aan een wedstrijd, de hoofdprijs is een muziekstuk van de componist Ivo Kouwenhoven.
We regelen alles zelf! Maar hebben wel hulp gevraagd aan andere leden. Marc heeft een mooie poster voor ons gemaakt en Arjan past Home van Dotan voor ons aan.

Het thema is bekende muziek en popmuziek.

We hebben wel veel publiek nodig, dus kom allemaal kijken en luisteren en breng familie, buren en bekenden mee!

Groeten van de jeugd van K en V

Onderdelen 9 - 11 van 63
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Welkom bij muziekvereniging Kunst & Vriendschap Maurik. Mogen wij aan U voorstellen onze Vrienden in de Club van 100

 

    
Pannenkoekenhuis De Waterspiegel
Pannekoekhuis De Waterspiegel Maurik