Actueel

Woord van de voorzitter

10-05-2020 12:53

Het zal u waarschijnlijk niet verbazen dat wij het concert van 14 mei 2020 door KMKJWF vanwege de Corona moeten aflasten. Erg jammer omdat dit een van de hoogtepunten zou zijn van onze 110 jarig jubileumfeest van Kunst & Vriendschap.

Wij laten ons echter niet klein krijgen en gaan de viering van ons 110 jarige bestaan gewoon na de Corona weer oppakken. Dat betekent dat we festiviteiten verplaatsen naar volgende jaar.

Wij zijn verheugd dat we het concert van KMKJWF hebben kunnen verplaatsen naar 9 maart 2021. Inhoudelijk kunnen we hier nog geen mededelingen over doen, maar de verwachtingen zijn hooggespannen.

Voor diegene die al een kaart voor 14 mei 2020 hebben gekocht, kunnen deze natuurlijk gebruiken voor 9 maart 2021.


 

ANNULERINGEN

31-03-2020 11:46

Naar aanleiding van de adviezen van het RIVM en de KNMO heeft het bestuur besloten alle optredens, repetities en twirltrainingen tot en met 31 maart te annuleren.

Muziekvereniging 110 jaar

14-03-2020 12:09

Groot feest bij Kunst & Vriendschap. Klik hier voor meer nieuws in de Zakengids

Mega Kids Orkest

03-03-2020 19:42

Solistenwedstrijd

29-01-2020 13:26

Zaterdag 25 januari was voor 28 leerlingen en jeugdleden van Kunst en Vriendschap een spannende dag, waar al maanden druk voor geoefend en gerepeteerd was. In de RK kerk te Maurik vond de eerste solistenwedstrijd van 

K en V plaats, waarbij er gemusiceerd mocht worden met begeleiding van een pianist en de leerlingen beoordeeld werden door een professionele jury. De Solistenwedstrijd is georganiseerd in het kader van het 110 jarig bestaan van Kunst en Vriendschap.

Voor het in grote getale aanwezige publiek was er een gemêleerd middagprogramma, vanaf de jongste leerlingen tot leerlingen en leden die bijna hun C-examen gaan afleggen, van hoorn, tot harp, tot slagwerk. Ook was er veel variatie in de te spelen muziekstukken.

Alle deelnemers kregen na afloop een medaille en een certificaat. Ook werden er drie hoofdprijzen uitgereikt; de dagwinnaarprijs, de prijs voor het optreden met het hoogste puntenaantal, was voor Phileine Smit op haar harp met twee prachtige delen van de componiste Inge Frimout-Hei. De aanmoedigingsprijs, uitgereikt door jurylid Paul van Gils voor een veelbelovend optreden, was voor Sarah van Dijk op klarinet. De laatste grote prijs, de solistenprijs, uitgereikt door jurylid Arjan Gaasbeek, is gewonnen door Toon van Ewijk op hoorn, met het prachtige Nocturno. Hierbij hoort een solistenoptreden met het grote orkest van Kunst en Vriendschap. We gaan dus nog meer van Toon horen!

Alle deelnemers voor de uitreiking van de prijzen


Jurylid Paul van Gils overhandigd de aanmoedigingsprijs aan Sarah van Dijk

 

Onderdelen 1 - 5 van 103
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>