Reacties Gastenboek

Datum: 30-04-2015

Door: Ad van de Plas

Onderwerp: Eerder lid geweest

Geachte heer/mevrouw,

Ik ben van 1976 t/m 1981 lid geweest bij de drumband van Kunst en Vriendschap. Wij stonden onder leiding van Dhr. Pigmans (drumband). Samen met de broers van der Nostrum en familie Meijs heb ik er een erg leuke tijd gehad en mis het nog steeds.

Jullie site ziet er goed uit en ik zou graag weer eens een concert bijwonen.

Wat de meeste hier als reactie geven kan ik mij alleen maar in vinden. Jullie deden er toen al goed aan om meer leden te trekken en dat is altijd gelukt.
De drumband bestond toen uit ruim 20 leden en de Harmaonie uit meer dan 50 leden.
De Majorettes was een groep van meer dan 20 meiden, dus wat dat betreft mag er wel wat meer aangetrokken worden lijkt mij, maar ja tegenwoordig heeft de jeugd andere doelstellingen.

In mijn tijd hebben we het 100 jarig bestaan gevierd in een grote feesttent op de parkeerplaats bij Albert Heijn (erg lang geleden dus).
Inmiddels ben ik al meer dan 35 jaar buiten Vught woonachtig, maar toch heb ik het er steeds over met familie en vrienden.

Ik wens jullie veel succes en nogmaals hoop ik weer eens een keer een concert bij te mogen wonen.

Met vriendelijke groet,

Ad van de Plas (Kampen)
advandeplas@hotmail.com

Datum: 11-01-2015

Door: Bets Koedam

Onderwerp: voorspeel avond

M IJN COMPLIMENTEN ZOALS JULLIE MET DE JEUGD OM GAAN. HET WAS een GEWELDIG VANAVOND . Ieder kind zijn aandacht . En natuurlijk trots op mijn kleinkinderen . Ga zo door met de jeugd

Datum: 11-01-2015

Door: Franka

Onderwerp: Re:voorspeel avond

Helemaal met mevrouw Koedam eens! Het was hartstikke leuk en knap wat de kinderen bereikt hebben in de afgelopen tijd.
Complimenten.

Datum: 09-11-2014

Door: jan lensink

Onderwerp: concours zaandam

iedereen van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat afgelopen zaterdag in Zaandam. een prachtige prestatie. veel succes in de derde divisie.

m.vr.gr.

Jan Lensink

Datum: 05-02-2014

Door: Gerry van der Donk

Onderwerp: Drums4you

Drums4you was een spannende en spectaculaire show! Alle deelnemers waren na afloop enthousiast. Complimenten voor de organisatie (Dick van Appeldoorn.

Datum: 12-11-2013

Door: Jurgen Lamers

Onderwerp: DCAP

Beste Dick en andere slagwerkers,

Bedankt voor jullie felicitatie t.a.v. onze eerste prijs bij de sla je slag cup afgelopen zaterdag. Wij hebben als DCAP weer enorm genoten van alle collega verenigingen en natuurlijk van de eerste prijs. Hopelijk zien we K&V volgend jaar weer "tussen de rivieren".

Datum: 12-11-2013

Door: Chris de Vree

Onderwerp: Up to date

Dick, mijn complimenten voor de website van onze vereniging. In mijn vorige reactie heb ik geschreven dat ik hoopte dat het actueel zou blijven en dat er ook wat naar toe gestuurd zou gaan worden. Het eerste doe jij goed, want zowel van de Harmonie bij de Betuwe Cup als nu bij de Sla je slag Cup van de Slagwerkgroep staan de volledige verslagen en foto's / filmopnames een dag later klaar om door een ieder die het maar wil gelezen te worden. Ga zo door en vooral, probeer het zo te houden.

Met vr. gr.,

Chris
(tambour-maitre K&V Maurik).

Datum: 05-07-2013

Door: Chris de Vree (tambour-maitre)

Onderwerp: Nieuwe Website.

Gisteravond de mededeling gekregen dat de nieuwe site in gebruik genomen is. Ik heb gekeken en geef hierbij de complimenten aan Dick van Appeldoorn die, voor zover ik begrepen heb tenminste, hiervoor heeft gezorgd. Ook voor mij is het gebruik ervan te volgen en alles ziet er goed uit. Nu maar hopen dat het (actueel) bij gehouden gaat worden en dat er foto's en/of bewegende beelden toegezonden gaat worden.
Met vr. gr. aan iedereen van

Chris de Vree
Buren (gld).

Datum: 08-07-2013

Door: webmaster

Onderwerp: Re:Nieuwe Website.

Dank voor je eerste reactie chris.de website is inmiddels weer uitgebreid met bijna voor iedereen een eigen facebookpagina te zien via de hoofdpagina ,majorettes en slagwerkgroep.

Onderdelen 1 - 9 van 9

Nieuw bericht