“SponsorKliks,                                                                    

Actueel

Terrasconcert Kunst en Vriendschap

03-06-2018 15:00

Inmiddels al een traditie, het jaarlijkse terrasconcert van Kunst en Vriendschap olv Arjan Gaasbeek op zondagmiddag 3 juni. Dit jaar met zang van Lisan Dingeldein. Zij zingt o.a. I feel good van Michael Bublé. Net als voorgaande jaren zal Západská Westkapel de middag afsluiten.

Dit concert begint om 15.00 uur en is op het terras van Eetcafé Hier is 't aan de Buitenweg in Maurik. Het is mogelijk om voor €5 onbeperkt te genieten van broodjes hamburger, worst en friet.

 

Kunst en Vriendschap herdenkt D-Day

04-05-2018 19:00

Op 4 mei geeft de harmonie van Kunst en Vriendschap Maurik onder leiding van Arjan Gaasbeek haar jaarlijkse herdenkingsconcert.

Dit jaar wordt onder andere het werk D-Day van Alex Poelman uitgevoerd.
6 juni 1944 is de geschiedenis ingegaan als D-Day. Op deze dag begon de Operatie Overlord, met de invasie in Normandië door de westelijke geallieerden.

De componist Alex Poelman heeft met dit werk de invasie op indrukwekkende wijze muzikaal weten te beschrijven. Tijdens de muziek worden beelden getoond van de invasie in Normandië door de geallieerden.

Het concert beging om 19.00 uur, voorafgaand aan de herdenkingsdienst van het Comité 4 en 5 mei, in de Hervormde Kerk in Maurik.

Onderdelen 7 - 8 van 82
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

 Welkom bij de Club van 100 voor Bedrijven 

 

    
Pannenkoekenhuis De Waterspiegel
Pannekoekhuis De Waterspiegel Maurik