Slagwerkgroep K & V Maurik neemt op 9 november 2013 deel aan de 3e Editie Sla Je Slag Cup 2013

09-11-2013 00:00

De 3e editie van de sla je slag cup, “het slagwerkspektakel van rivierenland midden Nederland”, komt dit jaar naar Ridderkerk.
Op zaterdag 9 november 2013 wordt de schitterende theaterzaal van Theater “Het Plein” ter beschikking gesteld aan de deelnemers van deze cup.

Naast deze schitterende theaterzaal met professionele belichting, close-up filmbeelden van de groepen en een ruime inspeelruimte in hetzelfde gebouw zal er natuurlijk een professioneel jury team, bestaande uit juryleden welke op de landelijke jurylijst staan, de ensembles van een kritisch en opbouwend juryverslag voorzien.

Jurering vindt plaats conform de reglementering van de landelijke bondsconcoursen van de KNFM-VNM. Inschrijving is mogelijk voor alle mogelijke slagwerkcombinaties (gestemd / ongestemd / podium-groepen / traditionele drumbands enz.) Organisatie is dit jaar in handen van Percussiegroep Ridderster welke deze eer ten deel viel na het winnen van de cup afgelopen jaar.

Het streven is om dit jaar een dag-vullend programma te hebben, waarbij net als afgelopen editie in de ochtend een aparte jeugd-cup te winnen is. Gezien de 2 succesvolle eerste edities van deze cup, verwachten we dit jaar een nog grotere toeloop dan voorgaande jaren, wees er dus snel bij met inschrijven!

Voor een sfeer-impressie van de vorige edities van de sla je slag cup kunt U terecht op de website: www.slajeslagcup.nl
Voor eventuele vragen kunt u terecht op het mail adres: secretaris@slajeslagcup.nl

slajeslag