Harmonie Kunst en Vriendschap op concours in Zutphen

22-10-2017 18:25

Op zaterdag 25 november as neemt de harmonie van muziekvereniging Kunst en Vriendschap uit Maurik deel aan het Concertconcours hafabra in de Hanzehof te Zutphen.

De harmonie heeft inmiddels een rijke historie op concoursen en festivals. Zo is de harmonie van de 5e divisie in 2011 gepromoveerd naar de 3e in 2014 en heeft ze 3 maal de Betuwe Cup gewonnen.

De afgelopen maanden is er met veel inzet en enthousiasme onder leiding van dirigent Arjan Gaasbeek gerepeteerd. Nog 4 weken om de puntjes op de i te zetten.
Het inspeel werk is Cielo Andaluz van Pascual Marquina Narro. De te beoordelen werken zijn Madurodam van Johan de Meij en The Legend of Amaterasu van Eric Swiggers.

Op zondag 5 november vanaf 14.00 uur is er een try out concert in ’t Klokhuis in Maurik.
Naast de harmonie van Kunst en Vriendschap, spelen dan ook de Fanfare Eendracht uit Afferden en de Harmonie Sint Martinus uit Oud-Zevenaar. Toegang is gratis.

Het is mogelijk om het optreden van de harmonie op 25 november a.s. in Zutphen live mee te maken, de spanning te voelen en vooral te genieten van de mooie muziek. Het optreden begint om 13.00 uur.

Nog mooier is het om de hele dag met de leden van de harmonie te beleven en met ons mee te reizen op 25 november. Voor slechts EUR 10,- per persoon (exclusief toegangskaart).
De bus vertrekt zaterdag 25 november om ca 10.00 uur bij ’t Klokhuis in Maurik. We verwachten om ca 19.30 uur weer terug te zijn. Wees er snel bij want vol=vol.
Voor vragen of aanmelding (met naam, telefoonnummer en aantal personen) info@kunstenvriendschap.nl.