Slagwerkgroep is klaar voor "Sla Je Slag Cup"

07-11-2014 13:20

Op zaterdag 8 november gaat de slagwerkgroep van  muziekvereniging Kunst & Vriendschap Maurik naar Puiflijk (nabij Druten) waar de 4e Editie "Sla Je Slag Cup" plaats vindt. De 1e Editie werd voor het eerst in Maurik georganiseerd .Een initiatief van Dick van Appeldoorn.

 

Het streven van de "Sla Je Slag Cup" is om ieder jaar slagwerkgroepen uit de regio in de gelegenheid te stellen om op een spontane, sportieve manier in muzikaal verband elkaar te ontmoeten. Door deze aanpak is er ieder jaar voor iedereen een uitdaging om een muzikale prestatie te leveren, hetgeen weer een stimulans is om de muziekbeoefening te bevorderen en het muzikale niveau op peil te houden.

 

Het slagwerkfestival bestaat uit podium-optreden van drumbands en slagwerkensembles, zowel melodisch als niet melodisch. Op de laatste repetitie 6 november jl. zijn de laatste puntjes nog even op de i gezet.Onze groep is helemaal klaar om de wedstrijd aan te gaan. De slagwerkgroep treedt op van 17.00 uur tot 17.30 uur. Alle optredens zijn deze dag gratis te bezoeken. Voor het dagprogramma lees meer op www.slajeslagcup.nl