Op zaterdag 09 november 2013 werd de strijd gestreden tussen 17 slagwerkgroepen.

10-11-2013 14:21

Uitslag jaarlijks slagwerk & percussie spektakel Sla Je Slag Cup

 

Drumcombinatie Afferden-Puiflijk wint de Sla Je Slag Cup 2013!
Zij behaalden met het verplichte werk “d’Afrique” van Leon Camp 88,5 pt. en met het keuzewerk “Always Drums” van Pieter Visser 87,8 pt. samen een totaal van 88,1 punten en daarmee het hoogste aantal punten van de dag. Van Harte Gelukgewenst!

Kijk voor de overige uitslagen op https://www.slajeslagcup.nl/editie-2013/

We kijken met veel plezier terug op een fantastische dag met een grote diversiteit aan slagwerkmuziek. Zowel gestemd als ongestemd en zoals een van de juryleden het verwoorde “ook met ongestemd slagwerk kan muziek worden gemaakt”. Heel mooi ook om door de hele dag veel jeugd te zien die met groot enthousiasme hebben deelgenomen in hun eigen divisie maar ook velen ingevoegd in de overige groepen.
Dank aan de organiserende vereniging Percussiegroep Ridderster die met alle vrijwilligers in een gemoedelijke sfeer dit evenement in een mooi theater hebben mogelijk gemaakt.
Jury bedankt! De heren Anno Appelo en Wibrand van Norel voor uw bijdrage en beoordeling van alle werken waar de deelnemers weer hun voordeel mee kunnen doen!

De 2014 editie mag georganiseerd gaan worden door de winnaars van dit jaar die “het stokje” overgedragen krijgen en we hopen dan ook volgend jaar te gast te zijn bij Afferden-Puiflijk.