SLAGWERKGROEP SOELEN/KUNST&VRIENDSCHAP MAURIK

 Slagwerkgroep Soelen/Kunst en Vriendschap is ontstaan uit de drumband van Harmonie Soelen uit Zoelen en de slagwerkgroep van muziekvereniging Kunst en Vriendschap uit Maurik

De Slagwerkgroep repeteert op maandagavond  van 19:30  tot 21:30 uur o.l.v. Vincent Knaven in het dorpshuis in Zoelen.

 

Elke maandagavond wordt er bij ons met veel plezier slagwerkmuziek gemaakt. Het gaat om een gezellige groep mensen van jong en oud, die er van houden om hun passie uit te beoefenen. Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. U kunt zonder verplichtingen naar onze wekelijkse repetitie komen kijken en luisteren, daarna kunt u aan geven of u bij  ons verder wilt gaan. Wij verheugen ons op uw bezoek in Zoelen.

Hoor je overal muziek en kun je ook niet stil zitten? Zijn je potloden al allemaal gesneuveld bij het meetikken? Lijkt het jou leuk om ook eens op een slagwerkinstrument te spelen? dan is slagwerk zeker iets voor jou !!

Op onze site kun je meer lezen over onze slagwerkgroep. Lijkt het je leuk om een slagwerkinstrument te kunnen bespelen, dan kun je lid worden van onze muziekvereniging " Kunst en Vriendschap". Via de vereniging volg je muzieklessen waarin je leert spelen op het instrument dat jij gekozen hebt. 

 

Wil je meer weten ? Kom dan eens langs tijdens een avond als wij reperteren.

Iedereen, die van muziek houdt is bij ons welkom.