Sponsorkliks

Sponsor Kunst en Vriendschap gratis

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Kunst en Vriendschap, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en Kunst en Vriendschap ontvangt geld in de clubkas.
Via een klik op de onderstaande spaonsklikafbeelding kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Kunst en Vriendschap. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u Kunst en Vriendschap ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de website van Kunst en Vriendschap. Voor u een kleine moeite, voor Kunst en Vriendschap directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Kunst en Vriendschap een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?


Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Kunst en Vriendschap. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Kunst en Vriendschap hier direct van!

Wilt U bestellen via een Webwinkel klik dan op deze onderstaande afbeelding.

“SponsorKliks,