Welkom bij de vrienden in de Club van 100. De Club van 100 is een samenwerking met bedrijven. Als Vriend van Kunst & Vriendschap Maurik helpt u mee om onze vereniging in stand te houden. Uw bijdrage wordt gebruikt om te investeren in ons jeugdplan en bij de aanschaf van nieuwe instrumenten.  Klik op de link club van 100 om te zien wie reeds vriend in de Club 100 is.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot het toetreden in De Club van 100 , dan kunt u via de link registratieformulier Club van 100  het aanmeldformulier met de bijbehorende brief downloaden ( dit formulier is bedoelt als u het zelf met pen wilt invullen )

De Club van Honderd is in de 2e helft van 2013 van start gegaan met als doelstelling bedrijven te werven die onze muziekvereniging jaarlijks met een financiële bijdrage vanaf € 50,00 willen steunen. Dit om ervoor te zorgen dat het musiceren voor leden betaalbaar blijft, want door deze extra steun kunnen er o.a. nieuwe instrumenten aangeschaft worden en kunnen wij als muziekvereniging onze speciale concerten blijven uitvoeren.
Wij zijn alle ondernemingen die ons steunen dan ook ontzettend dankbaar dat zij zich hebben aangesloten bij de Club van Honderd en natuurlijk geldt: voor wat, hoort wat! Van onze kant staat er natuurlijk wat tegenover, waaronder de link van onze website naar de site van de deelnemende Club van Honderd leden.
Zou u met uw onderneming onze muziekvereniging ook willen steunen en bij De Club van Honderd leden willen staan, dan kunt u voor meer informatie natuurlijk ook eerst via het contactformulierClubvan100 aanvragen.

 

 

 

  

Klik op afbeelding voor download brief en aanmeldformulier Club van 100