Jubileumconcert

We zijn voor het jubileumconcert zo goed als uitverkocht! We hebben daarom GEEN kaartverkoop meer bij de schouwburg. Dus als je nog wilt komen, kan je nog een van de laatste kaarten via onze website kopen.

 

Koop HIER uw kaarten!

Kunst en Vriendschap viert zijn verjaardag met een jubileum concert!! Op 14 november zal het grote orkest een spetterend concert geven van licht klassiek tot vrolijke medleys. Dit zal plaatsvinden in de Agnietenhof in Tiel (zaal open om 14:30, start concert 15:00).

Kaartjes kosten slechts €12,50 en zijn HIER bestellen.

Vanwege de huidige corona richtlijnen kunnen we een volle zaal ontvangen maar dit betekent wel dat we een corona check moeten doen. Bezoekers boven de 13 jaar zijn verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Bij de ingang dient u dit te tonen, in combinatie met uw legitimatie.
Er zijn nu drie opties voor het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs: volledige coronavaccinatie, herstelbewijs of een (maximaal 24 uur oud) testbewijs (niet via GGD).
Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van uw persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heeft u geen smartphone? Of wilt u uw coronabewijs liever op papier? Of gaat u naar een activiteit met mensen zonder app? Dan kunt u het coronabewijs voor uzelf of uw kinderen ook uitprinten via de website www.CoronaCheck.nl.

Datum

14 nov 2021
Expired!

Tijd

15:00

Locatie

Agnietenhof
Tiel