Kunst en Vrienden

Met Kunst en Vrienden wil Kunst en Vriendschap de verbondenheid met de inwoners van Maurik en omstreken en alle muziekliefhebbers graag versterken. Met als doel samen nog meer genieten van muziek en cultuur en het financieel draagvlak voor Kunst en Vriendschap versterken.

Om onze muziekvereniging springlevend te houden is het belangrijk om voortdurend in ontwikkeling te blijven. Op muzikaal gebied, maar ook met werving en opleiding van jeugdleden. Met uw bijdrage kunnen wij wij onze speerpunten blijven uitvoeren in Maurik en omstreken.

Kunst en Vriend worden is mogelijk vanaf elk bedrag per jaar en daarmee blijft u automatisch op de hoogte van al onze optredens en activiteiten!

U kunt zich aanmelden door te mailen naar patrick@kunstenvriendschap.nl of spreek één van onze leden aan tijdens een activiteit.

Voor vragen kan u ook altijd mailen naar patrick@kunstenvriendschap.nl

Bedrijven

Wij staan natuurlijk ook open voor bedrijven die ons financieel willen ondersteunen. Omdat dit per bedrijf kan verschillen qua bedrag of zelfs dienst gaat dit altijd in overleg. Mail daarom naar patrick@kunstenvriendschap.nl voor meer info en maak onderdeel uit van de geweldige bedrijven hieronder die ons al steunen!