Kerstconcert Groot Orkest

Ook dit jaar vindt weer het traditionele kerstconcert van Kunst en Vriendschap plaats in de Hervormde kerk in Maurik. Tijdens kerstconcert wordt mooie stemming muziek gespeeld waarbij je helemaal in de kerststemming kan komen maar het Groot Orkest laat ook ander klanken horen. Dit jaar wordt echter een hele bijzondere editie omdat de geweldige sopraan Tineke Roseboom ons gaat vergezellen!

Tineke Roseboom (1990) studeerde in 2012 af aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem. Door haar grote interesse in verschillende muziekstijlen is Tineke’s repertoire erg breed. Tineke is een veelgevraagde soliste voor cantates en oratoria maar straalt ook in speciaal voor haar gecomponeerde werken.

Ze gaat samen het KenV onder andere ‘I shall love but thee’ ten gehore brengen waarbij ons orkest ook nog wordt vergezeld door harpiste Heleen Veldkamp. Een bijzonder en uitgebreid programma dus voor ons kerst concert.

Het concert is op 9 december in de sfeervolle Sint Maartenskerk in Maurik en start om 20:00 (kerk open voor publiek vanaf 19:30). Tickets voor dit unieke evenement kosten slechts 10 euro en zijn HIER te bestellen!

 

Datum

09 dec 2023
Expired!

Tijd

20:00

Locatie

Sint Maartenskerk
Maurik