Kunst & Covers – concert GO in de Agnietenhof

Ons unieke ‘Kunst en Covers’ concert laat horen dat verschillende muziekstijlen elkaar kunnen versterken op een mooie manier. Kunst en Vriendschap heeft namelijk de handen ineengeslagen met coverband The Passengers uit Tiel. Wij komen als muzikanten uit zeer verschillende muzikale hoeken maar we laten samen zien dat deze combi een speciale muzikale beleving oplevert.

Voor de pauze laat het Groot Orkest van KenV klassieke stukken horen die passend zijn bij het 60 koppige harmonieorkest. Er zijn stukken uitgekozen vanuit een echt harmonie repertoire. Zo kan je genieten van de bekende Armeense dansen van Alfred Reed, een zeer gevarieerd stuk met verschillende volksdansen wat heel leuk is om te spelen en te beluisteren. Andere bekende werken als het stoere Lord Tullamore van Carl Wittrock en het stemmige One Life Beautiful van Julie Giroux zullen ook worden gespeeld.

Na de pauze verandert de sfeer want we gaan van het klassieke naar de covers. The Passengers uit Tiel bestaat uit vijf gepassioneerde muzikanten die vanuit een wild idee aan hun muzikale reis begonnen zijn. Met een fanatieke frontman kan de band veel verschillende muziekstijlen spelen, wat erg handig is voor dit concert. En door samen te spelen met het harmonieorkest zorgt het voor een extra laag in de bekende covers die gespeeld worden. Wat er gespeeld wordt houden we nog geheim maar het belooft een spektakel geworden.

Het concert vindt plaats in de Agnietenhof en voor dit concert in een écht theater betaald u slechts €19,50! Wees er snel bij want tickets zijn te koop via deze website van de Agnietenhof!

Datum

09 nov 2024

Tijd

20:00

Locatie

Agnietenhof
Tiel