Kunst en Vriendschap at the movies! – Tickets uitverkocht

Dit najaar gaat Kunst en Vriendschap naar de film tijdens haar K&V at the movies – concert! 

De vereniging heeft een mooi programma samengesteld waarbij beeldende klassieke muziek is uitgekozen gecombineerd met filmmuziek. Bij alle stukken worden beelden getoond zodat het muzikaal en visueel een groot spektakel wordt. Ook zal er een solowerk door eigen lid Coen van Ewijk op euphonium gespeeld worden. Dit alles wordt gepresenteerd door Rob van Tuil. 

Het concert gaat plaatsvinden op een nieuwe locatie voor de vereniging, namelijk in de nieuwe loods van Bouwbedrijf Verkerk. Reden voor deze locatie is dat de vereniging erg graag in haar thuisdorp een groots concert wil geven, maar er zijn geen aanwezige faciliteiten in Maurik voor het groeiende 55 koppige harmonieorkest. Ze neemt daarom het heft in eigen hand en werkt samen met Bouwbedrijf Verkerk om de loods om te toveren tot echte theaterzaal voor het concert op 5 november.

Reguliere kaartjes voor dit spektakel kosten slechts 12,50 en er is zelfs een heus VIP arrangement voor 25 euro per kaartje waarbij je het concert kan bekijken vanaf een balkon en er extra verrassingen te wachten staan. Kaartjes voor dit evenement zijn helaas uitverkocht!

Het concert vindt plaats op zondagmiddag 5 november bij Bouwbedrijf Verkerk Tielsestraat 54, 4021 HD Maurik, zaal open om 14:00 en de start van het concert is om 14:30. 

Datum

05 nov 2023
Expired!

Tijd

14:30